Trumf logo

SLIK FUNGERER VIATRUMF

ViaTrumf gir Trumf-bonus på netthandel, og er et tilbud til alle Trumf-medlemmer.


Hva er ViaTrumf? 

ViaTrumf er stedet hvor du som Trumf-medlem kan spare Trumf-bonus på netthandel. Vi samler nettbutikker og muliggjør at du kan spare Trumf-bonus fra ett sted på din netthandel. Tjenesten er uforpliktende og koster ingenting! ViaTrumf er en mulighet for deg som Trumf-medlem til å spare enda mer bonus. Oppspart bonus kommer direkte inn på din Trumf-konto, og kan brukes, reises med eller overføres til bankkonto. Bonusen du sparer kan brukes når og hvordan du vil. Vi liker å gjøre det enkelt, så 1 krone Trumf-bonus er faktisk 1 krone. 

 

Hvordan fungerer tjenesten og hva gjør jeg? 

1. Klikk på nettbutikken du ønsker å handle hos, gjennom ViaTrumf 

2. Du handler som vanlig, husk å starte med tom handlevogn 

3. Trumf-bonusen blir automatisk en del av din Trumf-saldo. Beløpet er synlig på ‘’min side’’ i løpet av 7 dager 

 

Det er viktig at du alltid starter kjøpet hos ViaTrumf for å få Trumf-bonus. Kjøp og betaling gjennomføres som beskrevet av nettbutikken. Hver enkelt nettbutikk har egne kjøps- og betalingsprosesser. ViaTrumf beregner hvor mange kroner du har opptjent i Trumf-bonus på ditt kjøp. Dette vil vises på min side på www.viatrumf.no innen 7 dager. Når bonusen blir tilgjengelig for uttak, vil den vises under kvitteringer på www.trumf.no. Dersom kjøpet ikke blir registret på din side innen 7 dager så meld inn kjøpet gjennom vårt kontaktskjema her

 

Vilkår for Netthandel

Trumf-bonusen beregnes uten mva., frakt og toll. Det kan også være valutaendringer. Enkelte kjøp kan vises med for lav kjøpesum umiddelbart etter en handel. Dette vil automatisk rette seg etter omtrent 24 timer.  

Som hovedregel vil det ikke gis Trumf-bonus ved bruk av kuponger og rabattkoder. Unntaket er rabattkoder oppgitt på ViaTrumf.no. Det gis ikke Trumf-bonus ved kjøp eller bruk av gavekort.Det ikke gis Trumf-bonus dersom du velger klikk og hent i butikk, kansellerer eller ved retur av varer.

Hva betyr de forskjellige statusene på dine kjøp? 

Under behandling: Når kjøpet ditt er registrert vil du få denne statusen. ‘’Under behandling’’ betyr at nettbutikken har registrert kjøpet ditt. 

 

Bekreftet: Kjøpet ditt bekreftes innen 90 dager. Ved bestilling av flyturer, leiebil og overnatting (på for eksempel hotell) vil kjøpet ditt bli bekreftet 90 dager etter at oppholdet er gjennomført. 

 

Overført til Trumf: Kjøpet ditt endres til denne statusen omtrent 60 dager etter at kjøpet ditt har fått statusen ‘’Bekreftet’’. Det er først når kjøpet er merket med ‘’Overført til Trumf’’ at din bonus vil vises under kvitteringer på www.trumf.no 

 

AvvistHvis kjøpet ditt vises som ‘’Avvist’’ betyr dette at nettbutikken har markert kjøpet ditt som ''ikke godkjent'' for Trumf-bonus. Det er nettbutikkens endelige beslutning. Når kjøpet ditt er avvist, er det avsluttet fra vår side. ViaTrumf har ikke anledning til å endre status på kjøp. 

 

Hvorfor er ikke kjøpet mitt registrert på min side? 

Det kan være flere årsaker til at kjøpet ditt ikke blir registrert. Eksempler der dette har skjedd er situasjoner hvor brukeren ikke gjør som beskrevet, eller tilfeller hvor virusprogram eller annen beskyttelse forhindrer registrering av Trumf-bonus. Pass alltid på at nettleseren din, brannmur og sikkerhetsprogrammer tillater informasjonskapsler. Det kan være et tips å slette informasjonskapsler før du starter et kjøp. Fra telefon og nettbrett kan du forhindre dette ved å bruke privat-visning i nettleseren.

 

Affiliate nettverk 

Et affiliate nettverk er en tjeneste som lar markedsførere og nettsteder enkelt samarbeide om å annonsere og selge produkter og tjenester. Affiliate nettverket tar seg av å spore klikk og salg. Det er derfor viktig at du som ønsker å spare Trumf-bonus gjør dette slik som beskrevet. Sporingen gjør at nettbutikken kan se om du er Trumf-medlem og om du har handlet gjennom ViaTrumf eller ikke. Det er også nettbutikkene som på denne måten avgjør om du skal få Trumf-bonus eller ikke, samt beregner din Trumf-bonus. Det er mange aktører involvert i nettverket og dette medfører at behandling kan ta lang tid. Behandlingen skjer direkte av nettbutikken du har handlet fra og ligger derfor utenfor ViaTrumf. ViaTrumf er kun et nettsted eller en tjeneste som gjør det mulig for deg å spare Trumf-bonus på netthandel. Resten av reisen er håndtert av den enkelte nettbutikk og nettverk. 

 

 

Se Trumf sin personvernerklæring her.

1. Klikk deg inn på nettbutikken fra viatrumf.no

2. Sørg for å starte med tom handlevogn og handle som vanlig

3. Du har spart Trumf-bonus på handelen

Søk

  • Finn nettbutikken du vil handle i på viatrumf.no
  • Søk etter en bestemt nettbutikk ved hjelp av søkefeltet øverst eller bla gjennom de ulike kategoriene i toppmenyen.
  • Med ViaTrumf Bonusvarsler i din nettleser, går du aldri glipp av Trumf-bonus. Få automatisk varsel om Trumf-bonus her.

Velg nettbutikk

  • Når du velger nettbutikk vil du kunne se hvilken bonus nettbutikken tilbyr Trumf-medlemmer
  • Ønsker du å handle, klikker du på «Få Trumf-bonus»-knappen ved siden av tilbudet. Dette vil åpne nettbutikken i en ny fane.
  • NB! Det er viktig at du alltid starter kjøpet hos ViaTrumf for å få Trumf-bonus, og ikke starter direkte i nettbutikken.

Handle i nettbutikk

  • Gjennomfør kjøp og betaling som det står beskrevet i nettbutikken. (Følg nettbutikkens egen kjøps- og betalingsprosess.)
  • ViaTrumf beregner hvor mange kroner du har opptjent i Trumf-bonus. Dette vil vises i din kontooversikt på viatrumf.no innen 7 dager.
  • Det er ikke før bonusen din blir tilgjengelig for uttak, at den vil vises i kjøpsoversikten på www.trumf.no.

Trumf har en berettiget interesse, se GDPR artikkel 6 pkt. 1 (f), i at bonus beregnes korrekt ut fra medlemsvilkår, og i å hindre misbruk og feil for medlem eller partner. Ved usikkerhet om feilregistrering av bonustransaksjoner, brudd på Trumf medlemsvilkår eller ved mistanke om annen misbruk, vil Trumf kunne etterspørre bekreftelse på betalt kjøp fra Trumf-medlemmet for kjøp gjort på ViaTrumf. For å avdekke misbruk av tjenesten forbeholder Trumf seg også retten til å innhente informasjon om spesifikke transaksjoner gjort av Trumf-medlemmer gjennom sine samarbeidsnettbutikker. Særlig store eller hyppige transaksjoner kan være grunnlag for slik oppfølging. Merk at Trumf-medlemskapet bare gjelder for kjøp gjort av privatpersoner og ikke kjøp for næringsvirksomhet.

VIATRUMF BONUSVARSLER
notifier ad

ViaTrumf Bonusvarsler sier ifra når du besøker nettbutikker som tilbyr Trumf-bonus.

ViaTrumf Bonusvarsler