Trumf logo

SLIK FUNGERER VIATRUMF

ViaTrumf gir Trumf-bonus på netthandel, og er et tilbud til alle Trumf-medlemmer.

Å bruke ViaTrumf koster ingenting og er helt uforpliktende. Det er kun en mulighet for deg som Trumf-medlem til å spare enda mer bonus.

Handler du med ViaTrumf, får nettbutikken beskjed om at du er Trumf-medlem. Når du betaler vil kjøpet ditt bli registrert hos ViaTrumf.

Pengene du sparer får du rett inn på din Trumf-konto — hvor du også sparer bonus fra dagligvare og bensin.

1. Klikk deg inn på nettbutikken fra viatrumf.no

2. Sørg for å starte med tom handlevogn og handle som vanlig

3. Du har spart Trumf-bonus på handelen

Søk

  • Finn nettbutikken du vil handle i på viatrumf.no
  • Søk etter en bestemt nettbutikk ved hjelp av søkefeltet øverst eller bla gjennom de ulike kategoriene i toppmenyen.
  • Med ViaTrumf Bonusvarsler i din nettleser, går du aldri glipp av Trumf-bonus. Få automatisk varsel om Trumf-bonus her.

Velg nettbutikk

  • Når du velger nettbutikk vil du kunne se hvilken bonus nettbutikken tilbyr Trumf-medlemmer
  • Ønsker du å handle, klikker du på «Få Trumf-bonus»-knappen ved siden av tilbudet. Dette vil åpne nettbutikken i en ny fane.
  • NB! Det er viktig at du alltid starter kjøpet hos ViaTrumf for å få Trumf-bonus, og ikke starter direkte i nettbutikken.

Handle i nettbutikk

  • Gjennomfør kjøp og betaling som det står beskrevet i nettbutikken. (Følg nettbutikkens egen kjøps- og betalingsprosess.)
  • ViaTrumf beregner hvor mange kroner du har opptjent i Trumf-bonus. Dette vil vises i din kontooversikt på viatrumf.no innen 7 dager.
  • Det er ikke før bonusen din blir tilgjengelig for uttak, at den vil vises i kjøpsoversikten på www.trumf.no.

Trumf har en berettiget interesse, se GDPR artikkel 6 pkt. 1 (f), i at bonus beregnes korrekt ut fra medlemsvilkår, og i å hindre misbruk og feil for medlem eller partner. Ved usikkerhet om feilregistrering av bonustransaksjoner, brudd på Trumf medlemsvilkår eller ved mistanke om annen misbruk, vil Trumf kunne etterspørre bekreftelse på betalt kjøp fra Trumf-medlemmet for kjøp gjort på ViaTrumf. For å avdekke misbruk av tjenesten forbeholder Trumf seg også retten til å innhente informasjon om spesifikke transaksjoner gjort av Trumf-medlemmer gjennom sine samarbeidsnettbutikker. Særlig store eller hyppige transaksjoner kan være grunnlag for slik oppfølging. Merk at Trumf-medlemskapet bare gjelder for kjøp gjort av privatpersoner og ikke kjøp for næringsvirksomhet.

VIATRUMF BONUSVARSLER
notifier ad

ViaTrumf Bonusvarsler sier ifra når du besøker nettbutikker som tilbyr Trumf-bonus.

ViaTrumf Bonusvarsler