Trumf logo

Viatrumf Bonusvarsler

ViaTrumf Bonusvarsler sier ifra når du besøker nettbutikker som tilbyr Trumf-bonus.

Du kan raskt og enkelt legge til Bonusvarsleren i nettleseren din - for øyeblikket er den tilgengelig i Firefox og Safari.

(NB: Bonusvarsleren i Safari fungerer kun på Mac). ViaTrumf bonusvarsler er ikke kompatibel med mobiltelefoner og nettbrett.

Dette er ikke lenger tilgjengelig i Chrome da google har endret sine rettigheter for sporing av nettleser.

ViaTrumf Bonusvarsler er ikke kompatibel med denne enheten.

  • ViaTrumf Bonusvarsler lastes ned til din nettleser og sørger for at du blir varslet hver gang du er i en nettbutikk som tilbyr Trumf-bonus.

  • ViaTrumf Bonusvarsler vises som en liten boks, vanligvis øverst i hjørnet. Her ser du hvor mye bonus denne nettbutikken tilbyr. Klikker du på boksen, går du direkte til ViaTrumf-siden for tilbudet eller nettbutikken du søkte etter.

  • Går du direkte til en nettbutikk som tilbyr Trumf-bonus vil du også få en påminnelse øverst til høyre i skjermen – dersom det er mulighet for Trumf-bonus. Klikker du på boksen går du videre til ViaTrumf-siden for denne nettbutikken.

  • Du må være logget inn på kontoen din for å tjene opp Trumf-bonus, selv om du bruker ViaTrumf Bonusvarsler. Dette er ikke noe du trenger å tenke på, da vi sørger for å minne deg på om at du skal logge deg inn! Hvis du ikke er logget inn når du klikker på et tilbud fra en nettbutikk, vil du få en melding om å logge deg inn.

  • Noen nettbutikker har bedt om å ikke inkluderes i ViaTrumf Bonusvarsler. Får du ikke opp en varsel kan det allikevel være lurt å sjekke ViaTrumf.no før du handler, i tilfelle nettbutikken gir Trumf-bonus.

  • Bonusvarsleren i Safari fungerer kun på Apple Macintosh-maskiner.