ViaTrumf eies av Nettbonus AS, Karenslyst allé 12, 0278 Oslo, organisasjonsnummer 916 478 135. Kontaktopplysninger: Tlf. 815 TRUMF (815 87 863), e-post: kundeservice@trumf.no.

ViaTrumf er en partner av Trumf AS. ViaTrumf tilbyr deg som er Trumf-medlem bonussparing for kjøp av varer og tjenester på nett, gjennom avtaler med en rekke affiliate-nettverk (nettverk av tilknyttede nettbutikker). Gjennom ViaTrumf kan du få tilbud og tilpasset kommunikasjon.

1. Formålet med å samle inn personopplysninger

Når du handler på en tilknyttet nettbutikk samler ViaTrumf inn person- og kjøpsopplysninger slik at Trumf AS skal kunne gi deg bonus på din handel. Opplysningene kan brukes i tråd med de samtykker du har gitt som Trumf-medlem. Ditt samtykke til ViaTrumf brukes for å gi deg tilbud og tilpasset kommunikasjon. Se her for de generelle samtykkevilkårene du gir når du blir Trumf-medlem. Dine egne samtykker ser du som innlogget på www.trumf.no.

2. Hvilke opplysninger samles inn

Opplysningene som samles inn og overføres til Trumf AS er samtykke til ViaTrumf nyhetsbrev, Trumf medlemsID, kjøpsdato, nettbutikk, beløp og bonuspoeng.

3. Hvilken rolle har ViaTrumf, Trumf AS, affilate-nettverk og nettbutikken

Etter personopplysningsloven er Trumf AS behandlingsansvarlig for opplysningene som ViaTrumf samler inn. For ViaTrumf benyttes selskapet Top Benefit Schemes Limited som databehandler.

For å kjenne deg igjen slik at du kan få din Trumf-bonus på kjøp brukes coookies mellom www.viatrumf.no, affiliate og nettbutikken. I cookien er din Trumf medlemsID omformet (pseudonymisert).

Se erklæring om cookies her

ViaTrumf og Trumf AS utveksler ikke personopplysninger med nettbutikken. For å handle må du imidlertid oppgi personopplysninger direkte til nettbutikken, og for disse opplysningene er nettbutikken behandlingsansvarlig.

4. Hvordan behandles mine opplysninger

Du får ViaTrumf nyhetsbrev basert på ditt samtykke. Trumf AS behandler opplysningene om deg i henhold til personopplysningsloven, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover, og etter de samtykkene du har gitt. Les mer om dette på Trumfs personvernerklæring.